Rum: Vuxna:
Ankomstdag:
Avresedag:
 
Spa & behandlingar >
Kylpylähoidot

Spabehandlingar

Det centrala i en spasemester är nöje och avkoppling, vilket är precis vad våra vitaliserande behandlingar erbjuder. Med tydlig fokus på hälsa och välbefinnande kan våra gäster njuta av ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, aromaterapi, ler- och torvbehandlingar eller klassisk massageterapi som mjukar upp musklerna, förbättrar cirkulationen och får huden att glöda. Spabehandlingarna är mycket populära så vi rekommenderar bokning i god tid.

Bad (Aqua Therapies)

Upplev härligt skonsamma bad i vår nya Aqua Therapies-avdelning. Här har vi kombinerat de senaste spanyheterna med klassisk badterapi i en fantastisk miljö. Sjunk ned i drottning Kleopatras berömda bad med mjölk och honung eller stimulera kropp och själ i ett underbart rosbad. Eller varför inte prova på vårt lyxbad där du får ett glas mousserande vin och en Aqua Therapies-kvalitetsprodukt att ta med hem. Vi kan även erbjuda bad för två!

Ler- och torvbehandlingar

Naturliga ler- och torvprodukter har används inom hälso- och skönhetsterapi under hundratals år. På Nådental Spa har vi förfinat både produkter och processer i vår avdelning med ler- och torvbehandlingar, där våra gäster kan njuta av renande och upplyftande behandlingar som är sammansatta för att rengöra, skrubba, stimulera och mjukgöra.

Bekanta dig med behandlingarna på beställningssidan »

Behandlingsavdelningens öppettider:
Mån-fre 8-20 | Lör 10-18 | Sön 9-17