Rum: Vuxna:
Ankomstdag:
Avresedag:
Spa-etikett
 
Spa & behandlingar >

SPA-ETIKETT

Vi hoppas att du på förhand bekantar dig med vår spa-etikett. Vi önskar dig varmt välkommen och hoppas att du kommer i god tid innan tidpunkten för den behandling du har reserverat. På så sätt försäkrar du att din behandling inleds och avslutas enligt överenskommen tidtabell. Du kan njuta helgjutet av våra tjänster och behandlingen känns som en fridfull och avkopplande upplevelse.

Vi rekommenderar även att du duschar eller badar bastu före behandlingarna för att de vårdande krämerna ska verka så effektivt och långvarigt som möjligt på din hud.

Minns att meddela oss redan vid bokningen om du har allergier, är gravid eller om det finns något annat nämnvärt beträffande ditt hälsotillstånd.När du kommer till behandlingen ber vi dig visa hänsyn till våra andra kunder och stänga av din mobiltelefon under besöket. Vi uppskattar stillhet och försöker undvika att tala högt i såväl väntrummet som behandlingsrummet.

Om du övernattar på Spahotellet rekommenderar vi att du klär dig färdigt i den badrock som finns på rummet när du kommer till behandlingarna. På rummet finns även avgiftsbelagda badskor. Det är bra att lämna smycken och andra personliga accessoarer och ägodelar på rummet. 

Om du är vår gäst på Day Spa får du väldigt gärna byta om i behandlingsrummet. Du kan även hyra en badrock av bastuvärdinnan på Spahotellets bottenvåning. I samband med behandlingar kan du också utnyttja tjänsterna i vårt bad- och bastuparadis till ett förmånligare pris än normalt. 

Då du anländer ber vi dig kontrollera dina reserverade behandlingstider vid tidsbeställningen på Spahotellets bottenvåning. De visar även vägen till väntrummet för behandlingarna. Samtidigt kan du höra dig för om eventuella lediga behandlingstider. Vår sakkunniga personal svarar gärna på dina frågor.

I samband med en del av våra behandlingar serveras champagne, mousserande vin, te eller någon annan dryck. Serveringen sker efteråt i väntrummet där du i lugn och ro kan njuta av den avslappnade känslan efter behandlingen.

Våra tjänster är i regel för vuxna (över 16 år). Begär även information om behandlingar som planerats enkom för ungdomar (10–16 år). 

Behandlingar och behandlingspaket skräddarsys även för grupper och enligt kundernas önskemål och behov. 

Vi rekommenderar att behandlingarna bokas i god tid, helst 2–3 veckor före ankomst. Vid förhinder bör avbokningen ske senast 24 timmar före behandlingen, i annat fall debiteras priset på behandlingen.