Rum: Vuxna:
Ankomstdag:
Avresedag:
Fester
 
Konferens & fest >

Fester

Nådendal Spa är den perfekta platsen för fester av alla slag. Det är den idealiska platsen för den som vill träffa vänner och familj eller ordna en ordentlig fest som klarar även den längsta gästlista och som samtidigt vill känna sig lugn och avslappnad utan att behöva oroa sig för några detaljer. Vi har en mängd olika utrymmen och lokaler som passar alla typer av evenemang och ett team som kan ta fram den rätta menyn för varje tillfälle. Underhållning och övernattning kan också ordnas vid behov liksom även olika spapaket.

Lokaler

Hotellet passar utmärkt för alla typer av fester, från bröllop och bröllopsdagar till födelsedagsfester för födelsedagsbarn i alla åldrar. Vi ordnar mat efter önskemål, från trerätters gourmetmiddagar till bufféer med självservering och ett heltäckande utbud av underhållning. Lokalerna omfattar Katarina-salen i Spahotellets huvuddel, historiska Kaivohuone i Nådentals gamla stadsdel, livliga Paviljonki och unika Sunborn Yacht Hotel. Varje alternativ erbjuder en elegant bakgrund för en riktigt minnesvärd händelse.

Skräddarsydda tjänster och menyer

På Nådendal Spa kan vi anpassa våra tjänster så att de passar dina individuella behov - i synnerhet när det gäller planeringen av din fest. Högtidliga fester kan präglas av högklassigt kök med uppmärksamma servitörer i kombination med utsökta viner från vår välsorterade vinkällare. Vi tar omsorgsfullt fram en meny som exakt passar dina önskemål och som blir en perfekt del av festligheterna. Vi kan även erbjuda en mer informell buffé som innehåller ett frestande urval varma och kalla rätter med exakt den sammansättning som passar dig och den stora dagen. Säg vad du önskar och vi ska göra vårt bästa för att se till att du får det!