Tammikellari on avattu
Naantalin Kylpylän rento perheravintola teki paluunNaantalin Kylpylän rakastettu ja asiakkaidemme kaipaama suosikkiravintola Tammikellari avasi ovensa uudelleen
Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan jälleen herkullisesta ruoasta, jonka valmistamme huolella valituista sesongin raaka-aineista ja tarjoilemme aina hymyssä suin. Uudistettu menumme tarjoaa uusia makuelämyksiä, mutta mukaan tuodaan myös tuttuja Tammikellarin klassikkoannoksia.
Otamme vastaan pöytävarauksia, joten varaa paikkasi ja tule nauttimaan Tammikellarin rennosta tunnelmasta! Ja kuten aina, meille voit piipahtaa myös ilman varausta. Tavataan tammen alla!
Tammikellarin baari on nyt auki
Tammikellarin baari on Naantalin uusin kohtaamispaikka! Ravintolan yhteyteen avatussa baarissa vietetään iltaa rennosti esimerkiksi biljardin, dartsin, hyvien juomien ja pienen naposteltavan parissa. Screeneiltä seurataan muun muassa Valioliigan ja NHL:n otteluita, formuloita sekä hiihtolajeja.
Tervetuloa viihtymään!
Tammikellari
Paahdettua kurpitsakeittoa, kurpitsansiemenöljyä ja fetajuustoa (saatavilla myös vegaanisena)
Katkarapua, mummonkurkkua, fenkolia, tilliä ja grillattua sitruunaa ja lämmintä saaristolaisleipää (saatavissa myös gluteenittomana)
Tartaria, keltuaista, mätiä, piparjuurimajoneesia, ruohosipulia
Käsinleivottua focacciaa Tammikellarin reseptillä
Paahdettua kanaa, paprikasalamia, kananmunaa, perunaa, neulapapuja, tomaattia, kurkkua, Lindrothin vihreitä ja sinappivinegretteä
Linguinipastaa, ylikypsää karitsaa, karamellisoitua sipulia ja puolikuivaa tomaattia
Punajuuriravioleja, paahdettua punajuurta, saksanpähkinää ja vuohenjuustoa
Maa-artisokkarisottoa, friteerattua maa-artisokkaa, valkoherukkaa ja omenaa (saatavilla myös vegaanisena)
Naudan sisäfileetä, Café de Paris -voita, broccoliinia, paahdettua perunaa ja punaviinikastiketta (sisältää kalaa ja sinappia)
Naudan sisäfileepaloja tummassa pippurikastikkeessa, rosmariinikreemiä, perunaterriiniä ja broccoliinia
Päivän kalaa, maa-artisokkapyreetä, friteerattua maa-artisokkaa ja mätikastiketta
Kotimainen jauhelihapihvi, Jukolan cheddarjuustoa, pekonisipulihilloketta, suolakurkkua, tomaattia, sinappimajoneesia, ketsuppia, Lindrothin vihreitä, briossisämpylä ja ranskalaisia (sisältää seesamia)
Ruokavirasto suosittelee nauttimaan hampurilaispihvit täysin kypsennettyinä Ehec-riskin vuoksi
Vegepihvi, Jukolan cheddarjuustoa, punasipulia, suolakurkkua, sinappimajoneesia, ketsuppia, Lindrothin vihreitä, briossisämpylä ja ranskalaisia (sisältää seesamia)
Tomaattikastiketta, fior di latte -juustoa, parmesaania
Tomaattikastiketta, fior di latte -juustoa, parmesaania, paprikasalamia, chiliöljyä ja rucolaa
Tomaattikastiketta, fior di latte -juustoa, parmesaania, Serrano-kinkkua, kirsikkatomaattia ja rucolaa
Tomaattikastiketta, fior di latte -juustoa, parmesaania, munakoisoa, pikkelöityä punasipulia ja rucolaa
Parmesaanikastiketta, katkarapuja, parmesaanilastuja, kirsikkatomaattia, caesarkastiketta ja rucolaa
Parmesaanikastiketta, tryffelipestoa, parmesaanilastuja, herkkusieniä ja Serrano-kinkkua ja basilikaa
Kaikki listan annokset voidaan puolittaa lapsille. Puolitetun annoksen hinta on 50% annoksen hinnasta.
Mantelia ja lakritsijäätelöä
Suklaakakkua, stracciatella-jäätelöä ja kahvikinuskia
(saatavana myös vegaanisena)
Paahdettua kurpitsakeittoa, kurpitsansiemenöljyä ja fetajuustoa L, G
***
Päivän kalaa, maa-artisokkapyreetä, friteerattua maa-artisokkaa ja mätikastiketta L, G
***
Suklaakakkua, stracciatella-jäätelöä ja kahvikinuskia L, G
Pääruuan vaihto kasvisvaihtoehtoon + 0 €
Pääruuan vaihto lihavaihtoehtoon +5 €
M = Maidoton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, G = Gluteeniton VE = vegaaninen
Lihan alkuperämaa: Suomi
Glera: Veneto, Italy
Macabeo, Xarel-lo, Parellada. Spain
Meunier, Pinot Noir. France
Lakka-valkoherukka: Perniö
Languedoc – Roussillon, France
Chardonnay
Pfalz, France
Wien, Austria
Piemonte, Italy
Mosel Germany
Weisser Burgunder, Sauvignon Blanc, Riesling: Rheinhessen, Germany
Chardonnay: Bourgogne, France
Rheingau, Germany
Languedoc – Roussillon, France
Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Pinot Noir
Rheinhessen, Germany
Corvinone, Corvina, Rondinella
Veneto Italy
Mendoza, Argenta
Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon: Tejo, Portugal
Corvina, Corvinone, Rondinella: Veneto, Italia
Douro: Portugal
Hungary
Sunborn Strand Gin, tonic, mänty, sitruuna
Sunborn Strand Gin, Campari, vermutti, bitterit
Gin, Vodka, Lillet Blanc, appelsiini
Pihlajanmarjavodka, inkivääriolut, sitrus
Amaretto, lime, sokeri, angostura
Gin, sitruuna, sokeri, sooda
Pihlajanmarjasiirappi, inkivääriolut, lime
Gordon 0% Gin, sitruuna, sokeri, sooda
Karvasmantelisiirappi, ananas, lime, angostura
Maa-artisokkakeittoa, maa-artisokkaa ja ruskistettua voita (L,G)
***
Päivän kalaa, kananmunalla ja ravulla maustettua perunaa ja rapukastiketta (L,G)
***
Suklaakakkua, vaniljajäätelöä ja tattikinuskia (L,G)
Paahdettua kurpitsakeittoa, kurpitsansiemenöljyä ja fetajuustoa
***
Päivän kala, maa-artisokkapyreetä, friteerattua maa-artisokkaa ja mätikastiketta
***
Suklaakakkua, stracciatella-jäätelöä ja kahvikinuskia
Tilattavissa 13.1.–4.5.2025
Tammikellarin Skagen, mummon kurkkua ja lämmintä saaristolaisleipää L (saatavilla myös glut)
***
Naudan ulkofileetä, tryffelivoita, pekonipapua, paahdettua perunaa ja timjamikastiketta (L,G)
***
Uuniomenaa, maitokaramellia, mantelikakkua (L,G)
Tammikellarin Skagen, mummonkurkkua ja lämmintä saaristolaisleipää
***
Naudan sisäfilepaloja tummassa pippurikastikkeessa, rosmariinikreemiä, perunaterriiniä ja broccoliinia
***
Tyrnivalkosuklaamoussea, mantelia ja lakritsijäätelöä
Tilattavissa 13.1.–4.5.2025
Aukioloajat (vko 4)
Baari auki joka päivä
- Ma - To17 - 21.30
- Pe17 - 23
- La14 - 23
- Su14 - 21.30
Keittiön aukiolo
Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen kuin ravintola suljetaan
Varaukset
Varaukset asiakaspalvelusta:
0300 44550
(0,65 €/min + pvm/mpm)
sales@sunborn.fi