Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Paras hinta netistä!
 
Majoitus >

Sviittihotelli

Kylpylän päärakennuksen tilavat Standard Deluxe ja Deluxe -tason huoneet sopivat niin liikematkaajille kuin lapsiperheille. Toisen kerroksen vasta remontoidut Deluxe-huoneet tarjoavat ylellisen majoitusvaihtoehdon, joissa asiakkaita hemmotellaan huolella valituilla materiaaleilla sekä ainutlaatuisella samppanjabaarilla. Sviittihotellista löytyy myös upea kaksikerroksinen Presidentinsviitti niille, jotka kaipaavat tyyliä, tilaa ja avaruutta.

Lemmikin omistajat voivat varata erikoishuoneen.

Huone-esittelyt

Muumi Story huone

Vuonna 2012 täysin uusittu ja tilava 2 hengen parvekkeellinen huone (32 m²) Kylpylän päärakennuksessa (3. krs). Huoneessa on parkettilattia, LED-TV, vedenkeitin, minibaari, jossa myös muumiaiheisia tuotteita, puhelin, suihku, kylpytakit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, hiustenkuivain, langaton verkkoyhteys (WLAN) sekä ovikello.

Story-huoneissa sisustuksen kantavana teemana ovat paitsi muumit myös skandinaavinen design. Huone on savuton.

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).

Deluxe

Vuonna 2012 täysin uusittu ja tilava 2 hengen huone (32 m²) Kylpylän päärakennuksessa (2. krs). Huoneessa on ylellinen kingsize-parivuode, vaihtoehtoisesti kokolattiamatto tai parkettilattia, LED-TV, langaton verkkoyhteys (WLAN), vedenkeitin, puhelin, suihku, kylpytakit kahdelle aikuiselle ja hiustenkuivain sekä ovikello.

Lisäksi huone on varustettu ainutlaatuisella samppanjaminibaarilla. Huone on savuton.

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).

Standard Deluxe

2 hengen huone (n. 32 m²) Sviittihotellissa (päärakennuksessa). Huoneessa on parkettilattia, minibar, LED-TV, langaton verkkoyhteys (WLAN), radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Varattavissa myös lemmikkihuoneita lisämaksua vastaan.

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).

Presidenttisviitti

Presidenttisviitti on 2-kerroksinen. Alakerrassa on olohuone ja parveke, josta on näkymä lahdelle ja yläkerrassa on makuuhuone ja oma sauna.

Olohuoneessa on parkettilattia ja makuuhuoneessa kokolattiamatto. Varustuksena minibar, LED-TV, langaton verkkoyhteys (WLAN), suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).