Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Terveyspalvelut
 
Kylpylä & hoidot >
terveyspalvelut

Terveyspalvelut

Naantalin Kylpylässä on laaja hyvinvointi- ja terveyspalvelujen moniammatillinen tiimi, joka tarjoaa yksilöllisiä palveluja elämänlaadun ja terveyden parantamiseksi.

Fysioterapia

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen ja toimintahäiriöiden kuntoutuksesta. Fysioterapeutti auttaa sinua löytämään ratkaisun oman liikkumisen ja jaksamisen parantamiseksi.

Hieronta

Hieronnalla on monia positiivisia vaikutuksia, joista tärkeimpiä ovat lihasten rentoutus, kivun lievitys ja kudosten aineenvaihdunnan lisääntyminen. Kaikki Naantalin Kylpylän hierojat ovat koulutettuja terveysalan ammattilaisia. Kylpylässä sinun on mahdollista yhdistää hieronta esimerkiksi liikuntasuorituksen päätteeksi tai rentouttavaksi hoidoksi Kylpyläkäynnin yhteyteen. Lue lisää hieronnoista ja spa-hoidoista »

Lymfaterapia

Lymfaterapia on lempeä ja kivuton toimintamenetelmä, jossa imunestekiertoa tehostetaan kevyillä, pumppaavilla hierontaotteilla. Lymfaterapia on erinomainen hoitomuoto turvotuksen vähentämiseen, kivun lievittämiseen ja rentoutumiseen.

Kunto-ja terveysvalmennus

Henkilökohtaisella kuntotestauksella, liikuntaohjauksella ja terveysvalmennuksella saat kaikki tarvitsemasi eväät oman hyvinvointisi ylläpitämiseen ja parantamiseen. Saat ajantasaista tietoa terveydestäsi ja vinkkejä juuri sinulle sopivista liikuntamuodoista ja ruokavaliosta. Lue lisää kuntotesteistä »

Terveystarkastukset

Kokonaisvaltaisessa terveystarkastuksessa saat tärkeää tietoa hyvinvoinnistasi. Terveystarkastus sisältää kehonkoostumuksen mittauksen sekä epäsuoran polkupyöräergometritestin. Lisäksi terveystarkastukseen voidaan yhdistää lääkärin ja sairaanhoitajan käynnit. Lue lisää terveystarkastuksista »

Ryhmäaktiviteetit

Naantalin kylpylä tarjoaa mahtavan valikoiman sekä sisä- että ulkoliikuntamahdollisuuksia, joista monet ovat hyviä yhteishengen vahvistajia. Erityiset teemailtamme ovat hyvä tapa rentoutua tyylikkäästi. Hotellin mainio sijainti tarjoaa myös lukuisia mahdollisuuksia alueen luontoon tutustumiseen. Veneretket saaristoon ovat aina suosittuja. Tarkista myös TYHY-päivätarjontamme sekä tietoa ryhmäliikunnoista.

Luennot

Kuntoutus- ja terveyspalveluiden ammattilaisten asiantuntijaluennoilta saat tärkeää tietoa terveytesi ylläpitämiseksi. Ryhmäluennoilla käydään läpi ajankohtaiset suositukset valitsemanne aiheen mukaisesti. Räätälöimme tarvittaessa ryhmällenne tarpeiden mukaisen kokonaisuuden, lue lisää luennoista »