Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
 
Kylpylä & hoidot >
Kylpylähoidot

Hieronnat ja spa-hoidot

Naantalin Kylpylässä on kattava hyvinvointi- ja terveyspalvelujen moniammatillinen tiimi, jonka vankkana painopisteenä on asiakkaiden terveys ja hyvinvointi. Olennaisena osana kylpylälomaan kuuluvat myös mielihyvä ja rentoutuminen, joita erilaiset virkistävät hoitomme todella tarjoavat. Vieraamme voivat nauttia monista erilaisista kasvohoidoista, aromaterapiasta, savi- ja turvehoidosta sekä klassisesta hieronnasta lihasten rentouttamiseksi, verenkierron parantamiseksi ja ihon saamiseksi hehkumaan. Kylpylähoidot ovat erittäin suosittuja, joten suosittelemme varaamaan hyvissä ajoin.

Hieronta

Hieronnalla on monia positiivisia vaikutuksia, joista tärkeimpiä ovat lihasten rentoutus, kivun lievitys ja kudosten aineenvaihdunnan lisääntyminen. Kaikki Naantalin Kylpylän hierojat ovat koulutettuja terveysalan ammattilaisia. Kylpylässä sinun on mahdollista yhdistää hieronta esimerkiksi liikuntasuorituksen päätteeksi tai rentouttavaksi hoidoksi Kylpyläkäynnin yhteyteen.

Kylvyt (Aqua Therapies -hoidot)

Koe ihanasti hemmottelevat kylvyt uudella Aqua Therapies vesihoito-osastollamme, jossa uusimmat kylpyläinnovaatiot yhdistyvät klassisiin kylpylähoitoihin upeassa ympäristössä. Upottaudu kuningatar Kleopatran kuuluisaan maito-hunajakylpyyn tai elvytä mieltä ja kehoa aistimuksellisessa ruusukylvyssä. Voit myös kokeilla Lux Bath palvelua, jossa kylpyyn tarjoillaan lasi kuohuvaa ja kylvyn jälkeen saat muistoksi laadukkaan Aqua Therapies tuotteen. Voimme myös järjestää kylpyjä kahdelle!

Savi- ja turvehoidot

Luonnonmukaisia savi- ja turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Me Naantalin Kylpylässä olemme jalostaneet molemmat tuotteet hienostuneeseen muotoon. Niitä käytetään uudella savi- ja turvehoito-osastollamme, jossa vieraamme voivat nauttia ihon puhdistukseen, kuorintaan, elvyttämiseen ja kostetukseen tarkoitetuista hoidoista.

Tutustu spa- ja muihin hoitoihin hoitotilaussivulla.

Kylpylän hoito-osaston aukioloajat:
Ma-pe 8-20 | La 10-18 | Su 9-17