Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Juhlat
 
Kokoukset & juhlat >

Juhlat

Naantalin Kylpylä on täydellinen paikka kaikenlaisten juhlien viettoon. Se on ihanteellinen paikka tavata ystäviä ja sukulaisia ja järjestää suurenmoiset juhlat pitkällekin vieraslistalle - rentoutuen ja nauttien tarvitsematta huolehtia mistään järjestelyihin liittyvistä yksityiskohdista! Meillä on lukuisia erilaisia tiloja, joten kaikenlaisiin tilaisuuksiin löytyy sopiva tila. Meillä on myös juhlapalvelu, joka luo oikean menun kaikkiin tilaisuuksiin - sekä muodollisiin että epämuodollisiin. Tarvittaessa myös viihde ja yöpyminen sekä hemmottelukylpyläpaketit voidaan järjestää.

Tilat

Hotelli sopii mainiosti monien erilaisten juhlien näyttämöksi, häistä ja häiden vuosipäivistä syntymäpäiväjuhliin huolimatta siitä, täytätkö 21 vai 101 vuotta! Me voimme järjestää ruokatarjoilun kaikkiin tarpeisiin kolmen ruokalajin gourmet-aterioista seisoviin pöytiin ja täyden viihdeohjelman. Tiloina ovat pääkylpylärakennuksen Katariinasali, historiallinen Kaivohuone Naantalin vanhassa kaupungissa, iloinen Paviljonki ja ainutlaatuinen Sunborn Yacht laivahotelli. Kukin niistä muodostaa tyylikkään taustan todella ikimuistoiselle tapahtumalle.

Juhlapalvelu ja menut

Naantalin Kylpylässä voidaan räätälöidä palvelut omien erityistoiveidesi mukaisesti - erityisesti, kun kyseessä on juhlien suunnittelu. Virallisissa juhlissa voidaan nauttia keittiömme taidonnäytteistä viineineen, joita huomaavaiset tarjoilijat tuovat laajasta viinikellaristamme. Ruokalista laaditaan yksityiskohtaisesti vastaamaan omia mieltymyksiäsi ja säestämään täydellisesti juhlia. Myös epävirallisempi seisova pöytä -tyyppinen palvelu on mahdollinen. Pöydän valikoimiin kuuluu houkutteleva valikoima lämpimiä ja kylmiä ruokalajeja, jälleen omien toiveidesi mukaisesti. Kerro, mitä haluat, ja me teemme parhaamme sen toteuttamiseksi!